IWC har släppt en rolex replica uppdaterad efterträdare

IWC har släppt en rolex replica uppdaterad efterträdare för Portugieser Chronograph Classic, en klocka som är känd för sin exklusiva kronograf-totalisatorskärm, inre rörelse och sportiga men eleganta design. Den nya referensen 3903 ersätter referensen 3904 med olika designförändringar och uppdateringar som bidrar till att förbättra klockans övergripande estetik.

Portugieser-linjen (tidigare kallad portugisisk) ansågs vara en stor klocka när den lanserades på 1930-talet. Men vid 42 mm handlar den nya IWC Portugieser Chronograph Classic om medianen enligt dagens standarder. Fodralet finns i rostfritt stål eller rosaguld och är elegant med en touch av sportighet tack vare det stora dubbla bottenfodralet och de runda kronografknapparna. Dessutom finns klockan i två färger: silver och blått. Båda urtavlorna finns i alternativet rostfritt stål, men rosa guld erbjuds endast med silver urtavla. Medan alla tre alternativen fungerar bra är min favorit rostfritt stål med silver urtavla och blåa händer.

Höjdpunkten på klockan är den interna kronografrörelsen med chronografens timmar fake rolex och minuter som visas klockan 12 och inklusive flyback-funktionen. 89361-kalibern är en del av 89000-familjen av IWC-rörelser, varav några finns i halo-erbjudanden som Ingenieur digital månadskalender. 89361-kalibern tillverkas internt, erbjuder en 68-timmars effektreserv och kan ses i all sin Genève-kantade glans genom skärmens botten. Den skelettiserade och dekorerade rotorn hjälper också till att avslöja kronografmekanismen så mycket som möjligt för ägarens vision.

På ratten har vi en tvåregisterlayout med sekunders drift vid 6 och, unikt för denna rörelse, en kombinerad totaliserare för kronografens timmar och minuter klockan 12. Det välbekanta sättet att visa timmar och minuter gör det enklare och mer intuitivt att läsa av den förflutna kronograftiden. I bilderna här skulle till exempel den förflutna tiden vara 10 timmar, 9 minuter och 23 sekunder. Ratten kompletteras med en kapitelring på ett järnvägsspår, ett rolex kopia datumfönster, tillämpade arabiska numeriska index och eleganta bladformade händer.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR